Moederschip

Over het moederschap in rustig kabbelende golven en in woelige waters

Moederschip

Mijn onmisbare favorieten

Voor de najaarschallenge werd gevraagd naar een blik achter de schermen, daarover schreef ik vorige week al. Ik neem jullie deze week in hetzelfde thema ook nog graag mee naar mijn favoriete producten hier in huis (compleet ongesponsord uiteraard, I wish…) Wat zou ik absoluut niet meer kunnen missen?

 • Bose hoofdtelefoon

Wie mij hier al langer volgt, weet dat ik niet zonder mijn noisecancelling hoofdtelefoon zou kunnen. Als ik een hele dag thuis ben met de kindjes, is het mijn ideale ontsnapping om even geen gekrijs/lawaaierig speelgoed/geruzie te horen. Ogen dicht en ik waan mij op een verlaten strand, zo goed werkt dat ding. Heeft zijn geld ook al honderdvoudig terugverdiend in de maanden dat we moesten telewerken met twee kleuters in huis.

 • Verzorgingsproducten van Rainpharma

Ik denk dat ik er in een maandoverzicht al eens over schreef, maar sinds ik Rainpharma ontdekte, ziet mijn huid er veel beter uit. Geen chemische brol meer op deze snoet!

 • E-reader (Kobo Clara)

Spreekt voor zich: ik ben geen boekenkoper maar wel een boekenverslinder en een e-reader is de perfecte manier om veel boeken te hebben maar dit niet je huis te laten overheersen. Gemakkelijk mee te nemen, een onbeperkt Kobo-abonnement, lezen tijdens slapeloze nachten zonder dat iemand anders daar last van heeft… nog meer overtuigende argumenten nodig?

 • Haarproducten van Dr. Organic

Ook dit merk heeft mijn leven veranderd. Sinds anderhalf jaar gebruik ik geen shampoo met parabenen/sulfaten/siliconen meer, en mijn haar wordt daar zeer vrolijk van.

 • Mijn podcast-app

Naast lezen is ‘nevernotlistening’ ook wel een hashtag die op mij van toepassing zou kunnen zijn. Ik verslind podcast sneller dan chocoladerepen (en dat wil wat zeggen in mijn geval) en heb een constante honger naar meer. Beetje verslaafd dus 🙂

 • Verwarmd handdoekenrek

Oh boy, wat zou ik zijn zonder ons handdoekenrek/verwarming in de badkamer. Het is serieus mijn lievelingsplek in heel het huis. Soms ga ik er gewoon met mijn rug tegen zitten om daar een beetje te lezen 🙂 Intussen heeft De Dochter mijn geheime plek ook ontdekt en zitten we daar vaak met twee te lezen of te praten over de dingen des levens. Heerlijk!

Waar zouden jullie niet zonder kunnen?

5 Antwoorden op “Mijn onmisbare favorieten”

 • Net als jij mijn Bose noise cancelling headphone, podcasts, mijn e-reader. Maar ook mijn make-up van Cent pur Cent, mijn SuccesPlanner en mijn bujo 🙂

  • Oooh ja onze make-up! Absoluut een favoriet, maar niet echt onmisbaar. Zeker nu niet haha, telewerken is vrees ik niet goed voor de make-up industrie 😀

 • Amai dat verwarmd handdoekenrek klinkt hemels. Ik kan niet zonder mijn macbook eigenlijk, dat klinkt nu zo nerdy van mij maar schrijf weinig met de hand (tenzij ik freewrite of ik eens poëzie schrijf) en die macbook tokkelt zo leuk en zo mooi. En ik heb geen tv-abonnement dus ik kijk alles online via de laptop, dus ik sluit alles aan via dat ding. En donkerrode lippenbalsem, maar die mondmaskers verpesten mijn look.

 • Ik heb ook zo’n verwarmd handdoekenrek, maar zit er eigenlijk niet zo vaak bij. Misschien toch maar eens doen, want ik mis een chauffage in mijn leven haha, wij hebben vloerverwarming. Verder tokkel ik ook graag op mijn Macbook en kijk ik gigantisch veel tv (zeker nu), dus dat zijn mijn favorieten, I guess!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *