Moederschip

Over het moederschap in rustig kabbelende golven en in woelige waters

Gedaan met trollenhaar! Wij testten de Wetbrush

Jullie weten allemaal dat deze blog vooral een uitlaatklep is om de hoogte- en dieptepunten in mijn moederschap met jullie te delen. Samenwerkingen laat ik dan ook meestal aan mij voorbijgaan. Maar heel soms komt er op het juiste moment iets op mijn pad dat ik niet kan negeren, en dat gebeurde begin deze maand.

Ik was al een tijdje op zoek naar een haarborstel voor De Dochter. Ik heb al vaak gezegd hoe prachtig ik haar krullen vind en hoe blij ik daar eigenlijk mee ben, want je hebt er nauwelijks werk aan. Als ze ‘s morgens naar beneden komt met haar ontplofte “trollenhaar” (zoals die trolletjes met gekleurd haar die we vroeger verzamelden) word ik daar instant vrolijk van. Alleen wordt haar haar nu wel langer en werd het toch tijd om eens op zoek te gaan naar een goede borstel die haar krullen er niet uitkamt en toch de knopen eruit haalt.

 

 

En toen kreeg ik de vraag van Kelly van drukke mama’s of ik de Wetbrush eens wou testen. Een beetje sceptisch begon ik ermee, want wat zou deze borstel dan zoveel beter maken dan elke andere haarborstel? Het antwoord: Intelliflex (flexibele, sterke en toch dunne borstelharen) en Softips (die ervoor zorgen dat de haren niet beschadigd worden). Te gebruiken op nat en droog haar en de knopen verdwijnen dus écht zonder pijn en zonder te moeten trekken aan de haren. Geweldig ding!

 

 

De Dochter heeft nog vrij dun haar, haar mama beschikt over een dikkere bos waar geen enkele borstel zijn weg in vindt. Speciaal daarvoor werd de Wetbrush Shine Enhancer ontwikkeld. Het principe is hetzelfde, maar er zijn nog extra haartjes die de hoofdhuid masseren. Een zalig gevoel én meer glans!

 

 

Het is dus wel duidelijk dat wij fan zijn. Je kan de Wetbrush hier bestellen, er zijn verschillende hippe kleurtjes. Maar: er is ook een speciale Disney-editie (van de Original-versie) op komst! Deze zijn vanaf oktober leverbaar en ik mag er eentje weggeven aan één van jullie. Interesse? Like mijn Facebook-pagina en post daar onder dit artikel een foto van het ontembare haar van je kind. Ik doe dan alle namen in een doosje en laat een onschuldige kinderhand er eentje uitvissen. Succes!

 

 

3 Antwoorden op “Gedaan met trollenhaar! Wij testten de Wetbrush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *