Moederschip

Over het moederschap in rustig kabbelende golven en in woelige waters

Moederschip

Daar gaan we dan!

 

 

Het is zover: het moederschip vaart uit.
Na lang twijfelen, ideeën sprokkelen en weer opbergen durf ik het eindelijk aan om mijn blog te lanceren.
Op de eerste verjaardag van mijn tweede kind heb ik mezelf weer voldoende bijeen geraapt en kan ik opnieuw lange zinnen construeren zonder naar mijn woorden te moeten zoeken, zinsdelen te vergeten of “euh” te stamelen.

Na het herlezen van het Blogboek van Kelly (heeft zij nog een familienaam nodig?) begon het weer te kriebelen om te beginnen schrijven.
Ik wist dat ik de sprong zou wagen op het moment dat ik ‘s nachts wakker werd, eens niet door één van de kindjes die mij nodig had, maar wanhopig op zoek naar pen en papier om blogideeën te kunnen opschrijven voor ik ze vergat.

Ja, er zijn al veel mamablogs. Maar er zijn duizenden manieren van opvoeden en dus ook duizenden mama’s. Waarom dan geen duizenden mamablogs? 🙂

Nu ik moeder ben van een dochter (3) en zoon (1) kan ik over dit onderwerp toch wel al wat schrijven. Nog niet genoeg voor een boek, maar in afwachting daarvan: welkom op mijn blog!

Eén reactie op “Daar gaan we dan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *