Moederschip

Over het moederschap in rustig kabbelende golven en in woelige waters

365 dagen (8)

Die weken vliegen hier voorbij jongens! Dus we gaan lustig verder met het op schizofrene wijze interviewen van mezelf.

99. Ben je gelukkig in je leven op dit moment?

Onze school gaat vandaag weer open, ik kan aftellen naar een nieuwe job, de terrassen gaan open en er is nog steeds paaschocola dus hell yeah!

100. Wat is het laatste uitstapje dat je deed?

Naar de wellness met De Man. Zoooo veel deugd van gehad. Toevallig op de dag dat we 12,5 jaar samen waren. Crazy.

101. Wat is je lievelingsdier?

In de categorie boerderijdieren is dat een varken, op ruimere schaal een giraf. Machtige beesten vind ik dat! En ze kijken ook een beetje dommig uit hun ogen dus dat is zeker en vast een pluspunt.

102. Wat is je favoriete seizoen en waarom?

De herfst!

103. Hoeveel slaap je gemiddeld?

Haha. Dat zal variëren van 5 tot 7 uur echte slaap per nacht, afhankelijk van hoeveel keer De Zoon ons mist.

104. Welke stad heb je nog nooit gezien en zou je graag eens bezoeken?

In Europa: Athene. Wereldwijd: New York.

105. Hoe gaat het?

Goed, nu er een beetje perspectief is richting het rijk der vrijheid.

106. Geef je altijd eerlijk antwoord op de vraag ‘Hoe gaat het?’

Hangt ervan af tegen wie. Als het eerder een begroeting is dan een vraag (“heyhoewist”) dan niet. Maar als het gemeend is, geef ik met plezier een kijkje in mijn hoofd cadeau.

107. Hoe wil je graag overkomen op anderen?

Als iemand die oprecht is en het goed voor heeft met anderen.

108. Wie heb je het eerst gesproken vandaag?

Dat zal een van de kinderen geweest zijn toen ze mij wakker maakten. Als ik voor de kinderen opsta, dan is het een personage uit Thuis van de avond ervoor. (“Allez Paulientje, zo naïef kunt ge toch niet zijn?!”)

109. Hoe ziet je huidige sociale leven er uit?

Onbestaande. Ik ben geen groepswandelaar en thuis mensen uitnodigen is ook maar beperkt, dus ik zet alles in op de heropening van de terrassen.

110. Welk dier zou je willen zijn? ?

Iets dat kan vliegen, aangezien dat het enige is wat de mens niet kan. En liever geen mug. Alhoewel, al die mensen ambeteren aan wie ik mij erger, heeft ook wel iets.

111. Wat is de laatste foto op je telefoon?

Even moeten valsspelen, want het was de voorlaatste (de laatste was een screenshot van een recept).

8 Antwoorden op “365 dagen (8)”

 • Athene ben ik naartoe geweest en vond dat zo’n afknapper. Wat een vuile, overroepen stad. Het was werkelijk een teleurstelling, vond ik. Nochtans ben ik zeer groot fan van de Romeinse en Grieke mythologie en dergelijke, maar nope. Athene was niet dat.
  En giraffen zijn wel cool! In Beekse Bergen likken ze op je autodak, best wel grappig om te zien 😀

  • Haha ja daar zijn we ook al geweest, was inderdaad supergrappig. Oh zo jammer van Athene! Had een beetje het idee dat het zoals Rome zou zijn.

   • Ik moet Tamara bijtreden, ook voor mij was Athene een tegenvaller. De overblijfselen van weleer zijn mooi, maar voor de rest was de stad vuil en verloederd. Al spreek ik wel over het jaar 2009, misschien is het nu al beter. Leuk dat je het zo positief inziet voor de toekomst trouwens!

 • Haha die foto, zo cute! Ik vond Athene ook niet per se een aanrader, maar dat verschilt natuurlijk bij iedereen. Inderdaad een vrij vuile stad, zelfs een beetje verloederd op sommige plaatsen. De Acropolis was wel heel mooi (al hadden we die bijna niet kunnen zien omdat we onze tickets moesten oppikken in zo’n kantoor en dat sloot op zondag blijkbaar al om 15h en om 15h zaten wij aan de cocktails hahaha), maar voor de rest vond ik het geen memorabele citytrip. En ik vind giraffen ook zalig haha.

 • Haha exact al 873 aflevering mijn gedacht: “Allez Paulien! Gij naïeve!” Ik denk er nog wat verwensingen achterna ook want ik kan haar niet goed af :p

 • hahaha, ‘k zit toch ook wat op mijn tandvlees de laatste tijd en daardoor ben ik snel geïrriteerd. Nu heb je me zo’n goesting doen krijgen om mug te worden. woeehahahahaaa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *