Moederschip

Over het moederschap in rustig kabbelende golven en in woelige waters

365 dagen (14)

Ik weet niet of ik aan dit tempo alle vragen ga halen, maar we gaan door tot 31 december 🙂

203. Wat draag je vandaag?

Een lange, groene rok met bloemenprint en een paars effen t-shirtje.

204. Wat mis je momenteel?

Tijd, rust en stilte zijn ironisch genoeg drie dingen die ik elke vakantie wel tekort kom. Ik heb pas terug rust als mijn vakantie voorbij is, dat zal voor veel ouders wel herkenbaar zijn 😉

205. Droom je ergens van?

Een verre reis maken. Ik heb het nu wel zo’n beetje gehad met de Landals en Center Parcsen van deze wereld. Volgende zomer wil ik onze gezinsgrenzen verleggen en verder geraken dan een buurland.

206. Op een schaal van 1 tot 10, hoe voel je jezelf vandaag?

8

207. Wat is je favoriete quote?

There’s a crack in everything, it’s how the light gets in.

208. Sport je?

Als ik deze vraag vorig jaar had voorgeschoteld gekregen, zou ik volmondig ja hebben gezegd. Ik liep toen nog drie keer per week een uur. Na die 10 miles en daaropvolgende blessure is het precies nooit meer echt goed gekomen, nu ben ik eerder van het wandelen. Sinds ik ontdekt heb dat ik met twee uur wandelen evenveel calorieën verbruik als met een halfuur lopen, vraag ik me af waarom ik mijn knieën nog zo zou kwellen 😀

209. Wat wil je over een jaar bereikt hebben?

Bereiken vind ik zo’n groot woord, ik lig er niet van wakker als ik een droom heb en die komt dan niet uit. Maar ik zou in 2022 wel blij zijn als ik mijn job nog steeds graag zou doen, we nog allemaal even gezond zijn als nu en als ik echt mag dromen dan zou ik New York wel eens willen verblijden met mijn aanwezigheid.

210. Hoe zien je weekends er uit? Is dat hoe je het graag wilt?

Vrij rustig, afgewisseld met hier en daar een brunch met vriendinnen, een date met De Man of een familiefeestje. Precies zoals ik het graag heb.

211. Waar heb je vandaag het meest over nagedacht?

Waar we in 2022 op reis kunnen gaan haha, deze zomervakantie is nog niet eens gedaan en ik ben alweer aan het dromen.

212. Wanneer ging je voor het laatst naar zee?

In België is het al een hele tijd geleden, ik denk zelfs bijna een jaar. Volgende week gaan we naar Zeeland dus dan haal ik de schade ruimschoots in.

213. Wat heb je vandaag gedaan?

We zijn vrijdag dus ik heb gewoon gewerkt. Ik heb een huisbezoek gedaan bij twee kinderen die ik moest horen in functie van een (v)echtscheiding en daarna schreef ik een verslag en volgde ik een gesprek mee met een collega van het team Elektronisch Toezicht.

214. Wat ligt er altijd in je koelkast?

Gemalen kaas, fruit, chocola en Griekse yoghurt.

215. Wanneer heb je je ouders voor het laatst gezien?

Ik zie hen deze middag op het verjaardagsfeestje van mijn neefje en nichtje. Omwille van de afstand zit er vaak toch één tot twee maanden tussen.

216. Wat wil je nog graag hebben?

Ik wou heel graag een fotoprintertje maar dat heb ik mezelf onlangs cadeau gedaan nu ik weer iets meer werk en het ervan af kon. Verder zou ik niet echt iets kunnen bedenken. Doe mij maar uitstapjes of reizen cadeau in plaats van materialistische zaken.

217. Om welk uur sta je normaal op?

Rond 5u30, dat zit helaas nog altijd in mijn systeem sinds 2015.

218. Welke taal zou jij graag onder de knie hebben?

Italiaans, ik vind dat echt een prachtige, melodieuze taal. Ik heb het in het middelbaar als keuzevak gevolgd, maar veel meer dan een ijsje bestellen is er niet blijven hangen 🙂

6 Antwoorden op “365 dagen (14)”

    • Ik heb er verschillende vergeleken en uiteindelijk gekozen voor de Canon zoemini, omdat die foto’s geen wit randje hebben (vind dat persoonlijk heel lelijk) én omdat ze zelfklevend zijn.

  • Die quote vind ik ook heel leuk. Doet me ook denken aan Linkin Park’s Castle of Glass.
    Mijn zoontje gaat vanaf morgen weer naar de opvang en moet eerlijk zijn dat die rust dan ook wel welkom is, haha.

  • Ook altijd gemalen kaas en Griekse yoghurt en fruit in de frigo hier! Een fotoprintertje vind ik ook tof, de laatste tijd is het hier weer old school met een wegwerpcamera haha

  • Ik heb ook heel veel gemalen kaas in de frigo liggen, maar ik kieper dat ook over bijna van alles haha. Ovenschotel? Zak kaas. Spaghetti? Zak kaas! En ik heb ook al zitten denken over waar ik volgende zomer naartoe wil hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Inhoud geblokkeerd